Ryhmäliikunta

Haluatko kehittää lihaskuntoa, parantaa kehokoodinaatiota ja hapenottokykyä sekä saada lisää energiaa arkeen liikunnasta?

Ryhmäliikuntatunneilla saat varmasti hien pintaan ja fiiliksen kattoon. Ryhmäliikuntatunteja toteutan yhteistyössä liikuntakeskusten kanssa, mutta voit varata tunnin myös muille ryhmille aina työporukasta ystäväporukkaan. Tunnit sopivat aloittelevallekin liikkujalle.

Ryhmäliikuntatunnilla:

  • Kehität lihaskuntoasi ja kehonhallintaa
  • Opit tekemään lihaskuntoliikkeet oikealla tavalla, jotta niistä on mahdollisimman paljon hyötyä
  • Saat irtioton hetkisestä arjesta – ryhmäliikuntatunnilla et ehdi miettiä muuta.

Kahvakuulatunti on tehokas lihaskuntotunti, jossa tehdään selkeitä, tehokkaita ja yksinkertaisia liikkeitä. Tunti koostuu alkulämmittelystä, kuulapattereista ja loppuvenyttelystä.  Kuulan aloituspaino riippuu lähtötasosta ja taustasta.

Circuit-treenillä tarkoitetaan kiertoharjoittelua, jossa vaihdetaan liikkeitä säännöllisin väliajoin tai tiettyjen toistomäärien jälkeen. Treeni nostattaa sykettä ja siten voidaan puhua myös HIIT-treenistä. Treeni on tehokas ja siten säästää myös aikaa, koska treeni ei vie kovin kauaa aikaa.

 

RPV helppoa ja tehokasta perustreeniä; helpohko askelsarja, lihaskuntoliikkeitä koko keholle (etenkin vatsa-peppu-reisi) sekä kehonhallintaa. Lopussa venyttelyt. Ota oma jumppamatto mukaan.

 

Core-treenin avulla parannetaan ryhtiä ja kehitetään tasapainoa. Keskivartalon syvien sekä pinnallisten lihasten vahvistamista suositellaan kaikille. Tunnilla opit kannattelemaan kehoasi ryhdikkäästi, parannat tasapainoa sekä kehon yleistä hallintaa.

Toiminnallinen kehonpainoharjoittelu on supertehokas treeni, mikä haastaa koko kropan. Treeni kehittää lihasvoimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa, koordinaatiota ja tasapainoa.