Rentoutustunnit

Nykypäivän yhteiskunta on täynnä velvoitteita ja tehtävälista on loputon. Työn, kodin ja harrastusten yhteensovittaminen voi saada ajatukset ja kehon käymään ylikierroksilla.

Rentoutustunnit on suunniteltu hiljentämään mielen loputon ajatuspyörä. Rentoutuminen auttaa löytämään sisäisen rauhan, vähentää stressiä ja vaikuttaa positiivisesti sekä omaan mielialaasi että ihmissuhteisiisi.

Rentoutustunti sopii sinulle jos:

  • Koet olevasi ylikuormittunut
  • Olet olevasi väsynyt eikä jaksamisesi arjessa tahdo riittää
  • Kaipaat mielenrauhaa ja tyyneyttä


Lue lisää vaihtoehdoista:

Harmoniset äänet, maljojen ja gongin värähtely luovat täysin uuden tunteen – uuden maailman, jossa totuus ja fantasia yhdistyvät rajattomasti. Soittimien yläsävelrikkaista äänistä syntyy laaja sointujen ja äänten värien kirjo. Äänimaljojen lempeä äänimaailma sopii kaikille, ja vie kuulijansa syvän rentouden tilaan turvallisessa ympäristössä.

Maljojen fyysisesti koettava värähtely sekä niiden synnyttämä ääni saattelevat ihmisen hellästi alkuperäisen olemuksensa alkulähteelle. Aika ja paikka menettävät merkityksensä äänen ja värähtelyn luodessa tilaa, keho ja mieli rentoutuvat ja rauhoittuvat.

Tunnin aluksi kuulet lyhyen johdannon äänimaljojen vaikutuksista sekä esittelyn tunnilla käytettävistä soittimista. Teemme aluksi muutamia kehoa avaavia venytyksiä, jonka jälkeen laskeudutaan lepäämään viltin alle ja saat kuunnella ja tuntea äänten syvärentouttavan vaikutuksen.

Tunnilla soitetaan Tiibetiläisiä käsin taottuja äänimaljoja, gongeja, kosheja, thingsoja sekä sadekeppiä. Soiton voimakkuus on miellyttävä, ei liian voimakas. Voit vaipua tunnin aikana hyvin rentoutuneeseen tilaan tai jopa nukahtaa. Tunnin lopuksi jää aikaa halutessa jakaa kokemuksiaan.

Ajatuspyörän hiljentämisen ja mielen harjoituksiin keskittyvä ryhmätunti. Mielenhallinta on taito, jonka kuka tahansa voi opetella. Sisäisen rauhan säilyttäminen ja stressin väheneminen vaikuttavat positiivisesti niin omaan tyytyväisyyteesi kuin kaikkiin tärkeisiin ihmissuhteisiisikin.

Rentoutuminen on syvä kehollinen tila, joka tuottaa muutoksia ihmisen psyykkiseen ja fyysiseen kykyyn ottaa vastaan stressiä. Nykypäivän yhteiskunta on täynnä velvotteita, tehväiä asioita, “to do”-listoja ja oravanpyörää, puhumattakaan työn ja kodin yhteensovittamiseen liittyviä haasteita. Juuri näistä syistä on tarpeen hypätä oravanpyörän viereen, pysäyttää vauhti ja ottaa aikaa rentoutumiseen.

Syvärentoututtavat ryhmätunnit sopivat työyhteisön virkistyspäivään.

  • Koet väsymystä ja jaksamisen puutetta
  • Olet ylikuormittunut
  • Haluat vinkkejä rauhallisen mielen saavuttamiseen ja ylläpitoon
  • Haluat hemmotella itseäsi
  • Tarvitset lisää vireyttä ja tehokkuutta arkeesi
  • Työnohjauksen ja rentoutuksen parhaat palat yhdistettynä
  • Tilausryhmät esim. työhyvinvoinnin tueksi

Suggestiorentoutuksessa keho- ja mieli ohjataan lempeästi rentoutuneeseen tilaan, jolloin yhteys alitajuntaan saadaan parhaiten heräämään. Silloin voidaan vaikuttaa parhaiten mielikuvien kautta sekä tietoiseen, että tiedostamattomaan mieleen. Kehon miellyttävän rentoutumisen myötä edetään mielen rentouttamiseen.

Rentoutusohjaajankoulutukseni myötä täysin uusi ovi on avautunut suggestiorentoutuksen maailmaan ja huikeisiin työkaluihin, joilla päästään vahvistamaan ihmisen mielen myönteisiin muutoksiin. Koulutettuna rentoutusvalmentajana voin auttaa sinua yksilöllisen suggestiorentoutuksen avulla. Ohjaan toiveittesi mukaisia positiivisia suggestioita alitajuntaasi, perustuen Suomen Hypnoosiliiton menetelmiin.