Sointukylpy /Äänimalja rentoutus 45min./60min.

Harmoniset äänet, maljojen ja gongin värähtely luovat täysin uuden tunteen – uuden maailman, jossa totuus ja fantasia yhdistyvät rajattomasti. Soittimien yläsävelrikkaista äänistä syntyy laaja sointujen ja äänten värien kirjo. Äänimaljojen lempeä äänimaailma sopii kaikille, ja vie kuulijansa syvän rentouden tilaan turvallisessa ympäristössä.

Maljojen fyysisesti koettava värähtely sekä niiden synnyttämä ääni saattelevat ihmisen hellästi alkuperäisen olemuksensa alkulähteelle. Aika ja paikka menettävät merkityksensä äänen ja värähtelyn luodessa tilaa, keho ja mieli rentoutuvat ja rauhoittuvat.

Tunnin aluksi kuulet lyhyen johdannon äänimaljojen vaikutuksista sekä esittelyn tunnilla

käytettävistä soittimista. Teemme aluksi muutamia kehoa avaavia venytyksiä, jonka jälkeen laskeudutaan lepäämään viltin alle ja saat kuunnella ja tuntea äänten syvärentouttavan vaikutuksen. Tunnilla soitetaan Tiibetiläisiä käsin taottuja äänimaljoja, gongeja, kosheja, thingsoja sekä sadekeppiä. Soiton voimakkuus on miellyttävä, ei liian voimakas. Voit vaipua tunnin aikana hyvin rentoutuneeseen tilaan tai jopa nukahtaa. Tunnin lopuksi jää aikaa halutessa jakaa kokemuksiaan.